Ik ken Bert al jaren als sensei (leraar) kendo en heb daarnaast veel met hem van gedachten gewisseld over leiderschap, management, teamwork, functioneren van organisaties en personal coaching. Ik heb hem leren kennen als iemand die werkelijk een verschil ten goede kan maken voor individuen, in een groep, of dat nu een bedrijf is of een organisatie. Hij heeft een zeldzaam vermogen om zowel het geheel van de groep of organisatie te overzien als oog te hebben voor de individuele leden of werknemers en te implementeren wat op de diverse niveaus nodig is voor optimaal produceren en welzijn. Hij weet leidinggevenden zodanig te begeleiden dat zij, mede door het zich eigen maken van nieuwe inzichten, op een hoger niveau gaan functioneren inclusief het beter in staat zijn hun mensen te motiveren. Bert kan problemen analyseren en oplossen als geen ander en daarvan vormen zijn gevoel voor humor en bevorderen van veiligheid essentiële onderdelen.
Onno van der Hart, psycholoog/psychotherapeut
Ik ken Bert als een motivator en inspirator. Met zijn positieve energie, grote praktijk ervaring en praktische adviezen kan hij mensen daadwerkelijk helpen hun weg te (her) vinden. Ik beveel hem van harte aan!
Timo Robert de Haan, neonatoloog AMC Amsterdam.
"Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin."

Frits
"Onze medewerker heeft veel duidelijker haar eigen wensen en grenzen in beeld en zet dat ook in op de werkvloer. Daar heeft iedereen baat bij."

Daniel, Logistiek manager